Detailed Notes on iş ayakkabısı swolx

Wiki Article

1000'den fazla hava kanallı sayesinde iş yerinde maksimum hava'yı ayağınıza çekip terlemeyi azaltır.

Bu, iş kazalarına karşı önemli bir koruma sağlamaktadır. Aynı zamanda, bu ayakkabılar dayanıklı taban yapısıyla kaymaları engeller ve yüksek tutulan sıcaklıklara karşı dayanıklılık gösterir.

1100 N batmaya dayanıklı Kevlar ara taban, delici cisimlere karşı tam koruma sağlar. Bu metallic içermeyen taban, dayanıklılığını Kevlar teknolojisinden alır ve hem güvenlik hem de hafifliği bir arada sunar.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor two'ci Ayakkabıda Ekstra 300 Tl indirim 1 Adet

İş Ayakkabısı S2 Conventionalı: S1 Standardına ek olarak ayakkabının ıslak ortamlarda kullanıma uygun olduğunu belirtir. Taban yapısı yağa ve asit e karşı ekstra dayanıklıdır. Anti statik malzeme ile üretilirler.

Bunun yanı sıra halk arasında sıkça bilinen diş fileırçası ve sabun ile de temizlik yapılır. Evinizde bulunan eski bir diş fırçasını sabuna batırarak ayakkabınızı temizleyebilirsiniz.

İş güvenliği ayakkabısı kışlık ve yazlık olarak kullanılabilecek alternatifler mevcuttur.

eight parçalı deri bileklik kol bandı ayarlanabilir el dokuması erkek kadın örgü retro punk takı bileklik bileklik

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Mekap iş ayakkabılarının fiyatları ve modelleri, kullanıcıların tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Diğer bir mekap iş ayakkabısı modeli ise suya dayanıklı olanlarıdır. Bu ayakkabılar, dış etkenlere karşı koruma sağlayarak, su geçirmez özellikleri sayesinde çeşitli hava koşullarında rahatlıkla kullanılabilir.

Hele bir de çalışma ortamınızda uzun süreayakta kalmak zorundaysanız durum daha da dikkate değer. Hal böyle olunca ayaklarınız için gereken rahatlığı ve konforu en iyi şekilde sağlamanız gerekmektedir.

KauçUnited kingdom tabanlarıyla yere sıkıca tutunur ve kaymaları önleyerek sizi güvende tutar. İnşaat ve iş ayakkabısı yds ağır sanayi işlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Esnek iş ayakkabısı s1 s2 s3 ne demek tasarımı sayesinde ayakkabıyı dilerseniz koşuda da kullanabilirsiniz. Estetik bir spor ayakkabı duruşu sergileyen iş ayakkabısı kışlık modeli günlük kombinlerinizde de değerlendirebilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Report this wiki page